

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Този ароматен и сочен сладкиш се приготвя от „напоени“ кори за баница и портокали и е с много по-приятен и освежаващ вкус от класическата гръцка баклава
Независимо дали ги поднасяте сладки или солени, те със сигурност ще се превърнат в нов любимец на трапезата ви
Изненадайте всички у дома с тази рецепта
Забравих за бръчките и всички несъвършенства по кожата
С тази стъпка ние правим революция в европейските финанси, категорична е Урсула фон дер Лайен
Ето я рецептата
Не пестим от материал, за да се получи вкусна и пухкава
Вкусът е пристрастяващ, става за минути, а издържа в хладилник 10 дни
Идеални за бърза закуска през уикендите
Отлична рецепта за пухкаво изкушение, чийто вкус много напомня на любимите ни еклери